Nice to Work

Nice to Work

Vanaf 9.30 uur biedt Brasserie So Nice een rustige en goed geoutilleerde werkplek voor zzp’ers, flexwerkers, forenzen en studenten, kortom iedereen die op zoek is naar een prettige plek om buitenshuis te werken. Er is gelegenheid om andere professionals te ontmoeten, klanten te ontvangen of een overleg te plannen in een representatieve omgeving. Door de gunstige ligging naast een parkeergarage en op steenworp afstand van het bus- en treinstation, is de Brasserie goed bereikbaar en ook zeer geschikt voor mensen op doorreis.

In het midden van de Brasserie staat een podium. Aan de ene zijde zijn werkplekken geïnstalleerd. Aan de andere zijde ontvangen we gasten die voor andere doeleinden de Brasserie bezoeken. Gebruik van de werkplek is gratis en uiteraard is er gratis draadloos internet beschikbaar. Bovendien kunnen we, door de samenwerking met de JP van den Bent Stichting voor mensen met een beperking de lunchgerechten vriendelijk worden geprijsd. Daarbij zijn alle ingrediënten dagvers, zoals u van ons gewend bent.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Brasserie als u niet aan het werk bent. Even een kopje koffie of een lunch als rustmoment tijdens het winkelen of ter afsluiting van uw bezoek aan de markt.

 

Voor iedereen een kans om te werken

De JP van den Bent stichting helpt mensen met een beperking om hun wensen, dromen en idealen te verwezenlijken. In samenwerking met Brasserie So Nice bieden ze hun cliënten een plek om werkervaring op te doen. Tussen 9:30 en 15:30 uur nemen de cliënten en begeleiders van JP van den Bent de bediening en de keuken voor hun rekening in Brasserie So Nice. Om 15:30 uur nemen de vaste medewerkers van de Brasserie het over.