Welkom bij Brasserie So Nice

Een zeer veelzijdige locatie met geweldige mogelijkheden!

Wij willen u hier graag een indruk geven van wat u zoal kunt beleven in de brasserie. De Brasserie bevind zich aan het schouwburgplein in het centrum van Hengelo in hetzelfde pand als de Hengelose Schouwburg. Op loop afstand van het bus en treinstation. Onze wens is, dat onze gasten zich echt een avond uit wanen.

Graag onderscheiden wij ons. Dit doen we door kleinere geportioneerde gerechten aan te bieden. Grote eters bestellen een gerechtje meer, kleine eters slaan gewoon een gang over. U kunt uw maaltijd volledig samen stellen naar eigen smaak, hoeveelheid en dus ook makkelijk aan uw eigen beurs aanpassen. Onze kleine gerechtjes hebben ook een ander voordeel; Wij maken regelmatig mee dat mensen aan de late kant zijn en toch nog graag iets willen nuttigen voor zij een voorstelling in het theater gaan bezoeken. Deze gasten kunnen wij nu sneller en makkelijker bedienen. De bedoeling is, dat u een aantal gerechtjes uitkiest van de kaart. U bepaald zelf in welke volgorde u deze geserveerd wenst. Alle gerechtjes samen, zijn vervolgens een complete maaltijd.

Maak uw avond compleet, en kom (voor een voorstelling) eten bij Brasserie So Nice. In een sfeervolle ambiance, groots genieten van kleine gerechtjes!
U bent gegarandeerd op tijd bij de voorstelling. Zin in en hapje bij de borrel? Ook daar lenen onze gerechtjes zicht uitstekend voor!